75-річний інвалід зарубав співмешканку

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Четвер, 26 травня 2011, 23:37

У селі Володимирівка Мурованокуриловецького району сталась трагедія в родині літнього подружжя. 75 – річний чоловік після сварки зі своєю 76 – річною співмешканкою схопив сокиру і декілька разів вдарив її по голові. Це сталось вчора близько 17 години. Від завданих поранень жінка померла. Свідком жахливої події була 45 – річна донька покійної пенсіонерки, яка втрутилась в бійку і також отримала декілька тяжких поранень. Сьогодні жінка у важкому стані перебуває у районній лікарні.

Як повідомив начальник Мурованокуриловецького РВ УМВС Валерій Жучковський, до міліції зателефонували сусіди покійної бабусі і незабаром підозрюваного було затримано. Він не тікав з місця скоєння злочину. Правоохоронці затримали його на подвір’ї домогосподарства.


Свій вчинок чоловік мотивує тим, що не порозумівся з дружиною через гроші. Це був не перший випадок, коли подружжя сварилось і 75 – річний співмешканець застосовував силу. 17 травня до райвідділу зателефонувала донька покійної і повідомила, що її вітчим побив маму. Правоохоронці приїхали на виклик, але не стали його затримувати через похилий вік і інвалідність. З чоловіком була проведена профілактична робота. Крім цього, працівники міліції вилучили в підозрюваного 8 патронів калібру 7,62 та штик-ніж, який був прихований в ортопедичній палиці. За фактом незаконного зберігання зброї було порушено кримінальну справу. Як з’ясувалось, затриманий чоловік раніше не був судимий і мешкав в Одеській області. Два роки тому він познайомився з вінничанкою і переїхав до неї в село.

Наразі за фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).


За інформацією: Руслан Каричинський, ВЗГ УМВС

У вас немає прав для коментування