Відзначили День Конституції

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Середа, 27 червня 2012, 15:51

Відзначили День Конституції25 червня 2012 року жителі району урочисто відсвяткували визначне державне свято – День Конституції України. На урочистостях, що відбулись в районному Будинку культури, з вітальним словом звернувся голова райдержадміністрації В.М. Анікеєнко.

Вітаючи з святом, він наголосив, що прийняття Основного Закону – це важлива історична подія на складному шляху творення нашої держави, яка є гарантом захисту повноцінного життя людей, їх здоров’я, честі і гідності, недоторканості і безпеки.

З нагоди 16-ї річниці Конституції України голова РДА В.М. Анікеєнко, голова районної ради В.А. Гук, помічник депутата обласної ради І.М. Мовчана А.О. Поліщук вручили почесні посвідчення «Ма­ти-героїня» та цінні подарунки від депутата О.І. Власовій, Н.В. Паршенко, Г.А. Мельник, Г.І. Салюк з Наддністрянського, К.Н. Сигиді з Жвану, К.І. Севастяновій, Г.О. Луцишиній, Л.І. Гелетюк з Кони­щева, З.Г. Мозуль з Віножа.

Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради було нагороджено керівника апарату РДА А.Л. Боднара, завідувача загального відділу виконавчого апарату районної ради В.В. Гончарука, заступника керуючого відділенням «Приватбанк» Р.М. Діденко, вчителя СЗШ с. Лучинець М.Г. Заболотного, голову Долинянської первинної ветеранської організації П.І. Криворуч­ка, машиніста філії «Райавтодор» О.В. Куліша, головного агронома ПП «Бонас» с. Морозівка М.І. Маловічка, завідуючу районною бібліотекою для дітей З.В. Соболєву, оператора заводу мінводи «Регіна» М.В. Соловйову, заступника керівника апарату районного суду О.М. Ткачука.

За сумлінну працю, вагомий вклад в розбудову України почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради отримали Котюжанівський сільський голова М.П. Арнаут, редактор КП «Мурованоку­риловецька районна редакція ефірного радіомовлення» В.В. Добровольська, директор НВК с. Жван Л.З. Комарніцька, секретар Конищівської сільської ради В.С. Мошкатюк, начальник районного управління юстиції Д.В. Пащенко. Всі нагороджені також отримали грошові винагороди від депутата облради І.М. Мовчана.

Відзначили День Конституції

З нагоди Дня Конституції України від І.М. Мовчана було вручено сертифікати на комп’ютерну техніку для районної бібліотеки для дітей, Лучинецької сільської бібліотеки, районного центру первинної медико-санітарної допомоги.

З святом присутніх вітала помічник депутата облради І.М. Мовчана А.О. Поліщук. Від районної ради, всього депутатського корпусу з вітальними словами звернувся голова районної ради В.А. Гук. Голова обласної організації Спілки письменників України Михайло Каменюк презентував книгу «Чотири вінницькі броди» та зачитав свою поезію.


Відзначили День Конституції

Гарним подарунком став святковий концерт, який подарував колектив пісні і танцю «Поділля» Вінницької обласної філармонії за сприяння І.М. Мовчана. Глядачів зачаровували голоси заслужених артистів України Василя Короля, Ірини Швець, солістів Марії Червоній, Володимира Полторацького, Наталії Плановенко, Наталії Савченко та ін. Запальні танці, народні пісні, яскраві костюми зачаро­вували присутніх. Бурхливими оплесками в залі вітали всіх артистів, дякуючи за гарне свято.


За матеріалами Мурованокуриловецької РДА

У вас немає прав для коментування