Робота з легалізації - на розгляді комісії

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Четвер, 14 червня 2012, 17:35

Нещодавно в райдержадміністрації відбулось засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, яке провела заступник голови РДА Т.В. Тарановська. Головним питанням, що розглядалось на засіданні комісії, був аналіз проведеної роботи з легалізації зарплати і зайнятості за травень цього року та її планування на червень.

Інформуючи присутніх з цього питання Т.В. Тарановська звернулася до членів робочої групи із проханням активізувати роботу у згаданому напрямку, здійснити ряд заходів, спрямованих на захист прав громадян, особливо щодо легалізації трудових відносин між роботодавцями і найманими працівниками. Начальник управління агропромислового розвитку РДА М.І. Невлад наголосив, що агроформування, в яких використовують працю неповнолітніх, в обов’язковому порядку мають дотримуватись норм чинного законодавства щодо їх працевлаштування.

Підсумувала роботу засідання заступник голови РДА Т.В. Тарановська, а за його результатами було прийнято відповідні рішення.

За матеріалами Мурованокуриловецької РДА

У вас немає прав для коментування