Віртуальні дороги для реального збагачення

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: П'ятниця, 22 квітня 2005, 05:29

Посадові особи Мурованокуриловецької районної державної адміністрації, зловживаючи службовим становищем, під час використання резервного фонду Держбюджету України (виділені на проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків стихійного лиха, що стався у Вінницькій області 22-23.08.2004), уклавши угоду з ПП, перерахували йому у якості оплати за виконані роботи по покриттю автодоріг у Мурованокуриловецькому районі понад 1,5 млн. грн., підписали складені фіктивні акти виконаних робіт та прийняли їх до оплати. За матеріалами ВДСБЕЗ УМВС України у Вінницькій області прокуратурою Муровано-Куриловецького району порушено кримінальну справу по факту зловживання службовим становищем.

Після надходження зазначеної суми на рахунок приватного підприємства один з фігурантів справи у Хмільницькому відділенні "Укрсоцбанку" конвертував у готівку 1 млн. 250 тис. грн, а решту 270 тис. грн. спрямував на закупівлю необхідних матеріалів по ремонту доріг та оплату послуг технікою.

Проведеними частковими контрольними обмірами виконаних робіт по ремонту автошляхів виявлено завищення об’ємів з неправильним використанням Державних будівельних норм та витрат передбачених договорами на суму 735 тис. грн.

http://mvsinfo.gov.ua

У вас немає прав для коментування