Іванна Стицун виграла золото на Кубку Європи

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Вівторок, 12 квітня 2011, 23:25

Мешканка смт Муровані Курилівці Іванна Стицун продовжує успішно виступати на міжнародній арені. Після бронзового успіху на дебютному етапі Кубку Європи серед кадетів (вік спортсменів до 17-ти років) в Загребі настав золотий.

Вихованка Мурованокуриловецької школи дзюдо святкувала перемогу на другому етапі Кубку Європи, що проходив 2 квітня в Києві. В столиці України Іванна виступала в звичній для себе ваговій категорії до 40-ка кілограмів. На шляху до золотого поєдинку жодна з суперниць не могла хоча б чимось здивувати вінничанку. А в фіналі на Іванну Стицун чекала зустріч з Анною Тимків. У вінничанки давні рахунки зі спортсменкою із Івано-Франківська. Обидві дзюдоїстки не раз визначали переможця в фінальних схватках різних змагань. Остання зустріч (фінал VI літніх спортивних ігор, що проходили в лютому) завершилась перемогою Анни Тимків. Але на цей раз, Іванна переписала історію зустрічей з непохитною суперницею. Вінничанка, проводячи впевнено атаки та ліквідуючи спроби суперниці скоротити розрив у рахунку, заставила Анну Тимків задовольнитися сріблом, а сама приміряла нагороду вищого гатунку.

Після перемоги на етапі Кубку Європи Іванна Стицун залишилася в Києві. Вона, як і інші учасники змагань (близько 500 дзюдоїстів) прийняла участь в міжнародному тренувальному таборі. Протягом трьох днів дзюдоїсти з усієї Європи підвищували свій рівень боротьби.

За матеріалами 20minut.ua

 

На відео фінальний бій Іванни Стицун проти Анни Тимків. Відео надав Володимир Стицун:

 

 

У вас немає прав для коментування