Зробимо наші вулиці чистішими

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Понеділок, 09 травня 2011, 18:46

Більше 40 тисяч чоловік візьмуть участь у всеукраїнському суботнику, який відбудеться 14 травня.

Ініціатором проведення цього заходу виступив Приватбанк, який погодився на день перетворити всі свої 3287 відділень на території України в "зелені штаби". В таких штабах кожен бажаючий зможе дізнатися про всю необхідну інформацію про проведення суботника, познайомитися з фронтом робіт, а також отримати необхідний інвентар.

"Крім працівників банку та членів їхніх сімей, своє бажання взяти участь у всеукраїнському суботнику вже висловили ряд організацій, - відмічають в пресс-службі фінансового закладу. - Сьогодні можна з упевненістю сказати, що 14 травня на суботник вийдуть більше 40 тисяч жителів нашої країни".

Про своє бажання стати інформаційними партнерами всеукраїнського суботника вже заявили ряд великих українських засобів масової інформації, серед яких інформаційне агентство УНІАН, група каналів 1+1 та Український Медіа Холдинг. 

 

"Дуже часто тут, в Україні, ми захоплюємося чистотою та акуратністю красивої заграниці, наводимо в приклад чистоту дворів та вулиць Швейцарії, добробут бельгійських парків. В той же час самі кидаємо обгортки від цукерок на вулицях та чекаємо, що хтось за нас прибере наше сміття, - відмічають ініціатори суботника. - Час вже навчитися і самим створювати та оберігати чистоту місць, де ми мешкаємо".

В суботнику може прийняти участь кожен бажаючий. Для цього достатньо звернутися до найближчого відділення ПриватБанку або зателефонувати за номером 0 800 500 003 та дізнатися про всю необхідну інформацію. Окрім того, ви можете дізнатися більше на відкритому ресурсі nasubbotnik.com.ua, на якому доступна повна інформація про захід.

В смт Муровані Курилівці пункт збору за адресою: вул. Комарова 1/131.

 

 

Прес-служба ПриватБанку.

У вас немає прав для коментування