У Попелюхах відкрито дитсадок

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Вівторок, 14 червня 2011, 22:40

У Попелюхах відкрито дитсадок27 травня у с. Попелюхи відбулась довгоочікувана й особлива, хвилююча для місцевих жителів подія – відкриття дитячого садка. Про це подбав голова ТОВ „Довіра” Петро Струсевич. Саме за його ініціативи під приміщення дитсадка був куплений просторий сільський будинок. За 80 днів з нього зробили затишний дім для малят.
Цього дня на подвір’ї дошкільної установи було гамірно та людно. Сюди прийшли радісно усміхнені діти, їх батьки та мешканці територіальної громади. Прибуло багато гостей, яких зустрічали з щирими привітаннями.

І ось вона – урочиста мить! Символічну стрічку перед входом до закладу перерізано. Діти, батьки і всі присутні переступили поріг дитсадка, який відтепер стане другою домівкою для місцевих малюків. Всього її відвідуватиме 18 дітей. У світлих і просторих кімнатах – тепло і затишно. Тут створено всі умови для навчання і виховання дошкільнят. Їх радо будуть зустрічати завідуюча дитсадком – вихователь Людмила Петрівна Заболотна, помічник вихователя Ніна Володимирівна Юрковська та кухар Олена Петрівна Вознюк.
Гості свята привітали всіх із цією радісною подією, наголосили, що це перший в області приватний дитсадок, який створений та буде працювати за рахунок товариства. Попелюхівський сільський голова Василь Фартушняк щиро подякував всім тим, хто допоміг у відкритті цього дитячого закладу.
Не стояли осторонь доброї справи й представники партії «ВО»Батьківщина». На відкритті дитсадка побував голова Мурованокуриловецької районної партійної організації «ВО «Батьківщина», депутат районної ради, Тарас Кубов. У своєму привітанні він зазначив, що відкриття дошкільного навчального закладу, відкриття соціального закладу на селі у наш непростий час це дійсно велика подія. І від імені депутата обласної ради фракції «ВО»Батьківщина» Мельничука Івана Івановича вручив цінний подарунок.

Освятив приміщення дошкільної установи отець Петро. Також він благословив вихованців і працівників дитсадка на щасливе життя у новій оселі.У Попелюхах відкрито дитсадок
Відкриття дитсадка – це свято радості й надії для всіх мешканців села. Хочеться надіятись, що в районі, в області знайдеться багато таких меценатів, як Петро Павлович Струсевич та Іван Іванович Мельничук які будуть дбати та створювати належні умови для виховання дітей.

 

Тарас Кубов

За матеріалами mkbyut.blogspot.com

У вас немає прав для коментування