Взяли під варту жінку, яка підпалила будинок із власним немовлям

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Четвер, 23 травня 2019, 22:10

Мурованокуриловецьким відділом Могилів-Подільської місцевої прокуратури Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному проваджені за фактом підпалу житлового будинку в смт. Муровані Курилівці.

Установлено, що вінничанка, через неприязні стосунки та з метою помсти господарям будинку, вирішила вчинити підпал житлового будинку, в якому спали двоє дорослих та її власне немовля.

Реалізуючи свій злочинний умисел, за допомогою сірників, підпалила дитячі речі, що знаходились в веранді будинку, чим спричинила пожежу, після чого переодягнулася в інший одяг, покинула будинок та зникла в невідомому напрямку.

У результаті протиправних дій, будинок та речі, що знаходились у ньому, пошкоджені та знищенні внаслідок пожежі.

Власників будинку та малолітню дитину врятувала служба порятунку.

Правопорушниці повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 194 КК України та за клопотанням процесуального керівника у кримінальному провадженні слідчим суддею відносно підозрюваної обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Довідково: ч. 2 ст. 194 КК України – умисне знищення та пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу - карається позбавлення волі від 3 до 10 років.» 


Прес-служба прокуратури Вінницької області

У вас немає прав для коментування