Візит у село Снітків

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Четвер, 05 липня 2018, 01:37

Візит у село СнітківПобувала в навчально-виховному комплексі «Сонечко» в селі Снітків Мурованокуриловецького району та оглянула школу.

Чудово, що є меценати, які вкладають кошти в соціальні заклади сіл, де вони працюють і що є такі молоді люди, керівники як Вікторія Цимбалюк, з приходом яких навчальні заклади перетворюються на очах. 

Нещодавно в Сніткові на території та приміщеннях, які надав під створення місцевої пожежної команди керівник ФГ "Стріла" Віктор Гора ми відкрили МПК. Це продиктовано турботою про 688 жителів села. Адже відстань до підрозділу районного підрозділу ДСНС становить 23 км. Відкриття місцевих пожежних станцій, ремонти соціальних закладів, відновлення садків та шкіл стають можливі завдяки наполегливій роботі громади, керівників та сільгосппідприємств.

Оглянула такой з головою села Віктором Ольшевським та Олегом Качуровським мобільний медичний шпиталь над яким працює інженер вже три 4 роки з благодійниками та волонтерами. Свій внесок зробили, зокрема, також науковці Українських університетів. Модуль знаходиться на завершальному етапі робі. Важливо, щоб таку розробку та модулі можна було б надалі робити на наших військовому підприємствах.

Громада завдяки нашій спільній роботі з Вікторем Ольшевським цього року стала переможцем аж 2-х проектів і цього року тут буде реалізовано проекти «Вивчення, збереження та увічнення історичної спадщини польської громади шляхом облаштування сакральної ландшафтно-паркової зони на римо-католицькому цвинтарі» та «Мінімізація екологічних впливів накопичених відходів шляхом зашаровування їх глино-грунтовим екраном та фільтраційно-захисним обваловуванням».

Візит у село Снітків

Візит у село Снітків

Візит у село Снітків

Візит у село Снітків

Візит у село Снітків

Візит у село Снітків

Візит у село Снітків

 

Лариса Білозір

У вас немає прав для коментування