Зимові змагання для любителів мандрувати

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Вівторок, 31 січня 2017, 02:29

Зимові змагання для любителів мандруватиПласт НСОУ запрошує всіх бажаючих взяти участь та випробувати себе та своїх друзів, своє терпіння та взаємну підтримку в непередбачуваних ситуаціях та екстремальних умовах. 18 лютого 2017 року на території Вінницького району, Вінницької області, дуже багатого на історичні та природні пам’ятки, відбудуться зимові змагання з мандрівництва «Снігохід».

Унікальні зимові змагання для любителів помандрувати. Проводяться кожного року в одному з цікавих та неординарних куточків України. Участь у змаганнях можуть брати всі бажаючі віком 16 і більше років. Змагатися можна в одному із трьох заліків: пішохідному для любителів (3-4 учасника), пішохідному для професіоналів (2-4 учасника), а також лижному (2-4 учасника), в разі відсутності снігу, можна буде перереєструватися з лижного у пішохідний. Допускаються мішані склади команд.

Який залік вибирати, для професіоналів чи любителів – залежить лише від твоєї самооцінки і готовності здолати труднощі. Зголошення приймаються до 7 лютого 2017 року. Детальніше про реєстрацію та умови участі на сайті змагань snigohid.plast.org.ua Мандруй! Та не зупиняйся ні перед чим. Знайди в собі силу та відвагу!

Зацікавився? Тоді чекаємо на Тебе!

Комендант Кулінець Роман, тел.: (098) 098-88-63.

Зимові змагання для любителів мандрувати

У вас немає прав для коментування