Поліція арештувала 400 л алкоголю, що «везли на весілля»

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Понеділок, 15 серпня 2016, 22:44

Поліція арештувала 400 л алкоголю, що «везли на весілля»Вінницьким правоохоронцям попався 31-річний житель Чернівецької області, який віз близько двохсот пляшок та упаковок горілки, віскі та коньяку відомих торгових брендів. Перевізника алкоголю зупинили у Мурованокуриловецькому районі за порушення правил дорожнього руху, пояснили у поліції. Однак під час огляду автомобіля «ВАЗ» в салоні та багажнику поліцейські виявили картоні коробки з поліетиленовими та скляними пляшками алкоголю.

З’ясувалося, що на  пляшках   відсутні  марки акцизного збору. Загалом було виявлено 103 однолітрових пляшки та 93 тетрапаки ємністю по 3 літри кожна. Перевозилось спиртне без будь-яких документів, які б свідчили про якість та походження продукції. За словами водія, алкоголь він придбав та перевозив для власних потреб: на весілля та день народження.

Поліція арештувала 400 л алкоголю, що «везли на весілля»

Зразки вилученої продукції направлені на експертизу. Автомобіль поміщений на арештмайданчик. Працівники поліції встановлюють джерело походження вилученого алкоголю. Відкрито  кримінальне провадження.

 

За матеріалами i-vin.info

У вас немає прав для коментування