Найманий працівник спалив автомобіль роботодавцю

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Понеділок, 05 вересня 2016, 22:29

Найманий працівник спалив автомобіль роботодавцюУ селі Ягідне Мурованокуриловецького району одеситу спалили автомобіль. Як повідомили у поліції, пригода сталася 4 вересня близько 9-ї години ранку. Про те, що згорів його автомобіль «JEEP» правоохоронцям повідомив 68-річний власник, житель Одеської області.

Згодом слідчо-оперативна група встановила, що підпал скоїв 59-річний раніше судимий місцевий житель. Чоловік на початку року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за умисне вбивство. Правопорушник на місцевому кладовищі встановлював пам’ятник на могилі родича приїжджого одесита. Під час розрахунку за виконану роботу, між чоловіками виник конфлікт через гонорар. Ображений наймит облив бензином іномарку свого роботодавця та підпалив її.

За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження. Зважаючи на кримінальне минуле винуватця, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Найманий працівник спалив автомобіль роботодавцю Найманий працівник спалив автомобіль роботодавцю Найманий працівник спалив автомобіль роботодавцю

 

За матеріалами i-vin.info

У вас немає прав для коментування