Найбільший живий Герб України!

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Понеділок, 06 червня 2016, 02:19

Найбільший живий Герб України!1-го червня 2016 року встановлено Національний Рекорд – "Найбільший живий Герб України".

До того ж, він був встановлений на найвищій горі країни – Говерлі. У національному флеш-мобі взяли участь і семеро молодих жителів смт Муровані Курилівці – це активісти Андронюк Олег і Юлія, Бричанські Денис і Євгенія, Ковальчук Юлія, Головатюк Вікторія, Превор Олег.

Так із завзяттям почалось літо для молоді Поділля. Встановлення рекорду було приурочене до міжнародного Дня захисту дітей.

Ідея народжувалась у колі туристичного клубу "Way2Freedom" одного з ВУЗів м.Вінниці та була оголошена ще за місяць до її проведення. Планувалось здійснити сходження на гору Говерла (висота 2061 метрів над рівнем моря) у кількості 500 вінничан. Але охочих виявилось трохи меньше – у кількості 330 активістів.

Спочатку ми всі організовано групами по 40-50 чоловік, у супроводі працівників МНС України та місцевих лісничих Національного Карпатського заповідника долали вздовж потічків річки Прут стрімкий шлях до вершини. Він є найкоротшим, але найскладнішим. До того ж, на схилах ще й досі лежав сніг. А на східному боці гори рясно зацвіли пурпурові крокуси.

Коли всі учасники досягли вершини, було організовано вишикування за розміченими стрічками у формі Тризуба. Під музичний супровід гурту «Зореліт» (акустику було налаштовано за допомогою бензинового генератора) на пікові залунав Національний Гімн України із національними кличами: "Слава Україні! Героям Слава!".

Все це було відзнято на безпілотну відеозйомку та зафіксовано представником Національного реєстру рекордів України. Тисячі сонячних фотографій на згадку та усміхнені веселим катанням зі схилів на снігу – так запамятається даний захід усім його учасникам. А всім іншим донесе, покаже приклад здорового способу життя, бережного ставлення до природи, та цінування Національних символів Батьківщини – України!

З любовью до Карпат – активіст Андронюк Олег.

У вас немає прав для коментування