Податкова інформує (25.03.2020)

Автор: Сергій Категорія: Податкова інформує Створено: Середа, 25 березня 2020, 15:56

ШАНОВНІ  ПЛАТНИКИ!

З 24 березня 2020 року з метою профілактики, запобігання поширення та мінімізації інфікування коронавірусом Центри обслуговування платників Жмеринського управління ГУ ДПС у Вінницькій області  надаватимуть адміністративні послуги виключно в онлайн режимі через Електронний Кабінет Платника, електронне листування Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та засобами телефонного зв’язку. 

У разі гострої необхідності, виключно  для надання невідкладних послуг прийом платників податків в Мурованокуриловецьку ДПІ Жмеринського управління ГУ ДПС у Вінницькій області, здійснюється  за попереднім записом за телефоном (04356) 21634 зокрема:

  • видачі  картки платника податків , внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків;
  • внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта. 

 

Дякуємо за порозуміння

У вас немає прав для коментування