Потрібні кошти на ремонт

Автор: Володимир Сауляк Категорія: Наше Придністров'я Створено: П'ятниця, 09 квітня 2010, 23:12

Близько двадцяти років тому у Лучинчику силами громади і працівників місцевого господарства було збудовано нове приміщення школи, яке є окрасою і гордістю села. З того часу випускниками навчального закладу стало не одне молоде покоління. Сьогодні ж у Лучинчицькому навчально-виховному комплексі навчається 70 дітей. На жаль, це значно менше, ніж раніше. Не секрет, що така проблема є і в інших сільських школах.

Час завжди залишає свій відбиток на всьому, чого торкається. Не обійшов він увагою і будівлю Лучинчицької школи. Близко двох років тому на вікнах спортивної зали школи через погнилі рами повипадало скло. Для того, щоб зберегти тепло, вікна накрили плівкою, але це не дало бажаного результату.

Про ці труднощі з надією на виділення коштів для заміни вікон та ремонту спортивної зали повідомили у район. Сільський голова В.П. Медвідь та керівник ПП "Дружба народів" М.Ш. Айрапетян, які готові надати допомогу у проведенні згаданих робіт, не один раз зверталися до керівництва району з цього приводу. Як відомо, для ремонту потрібні значні кошти, яких у районному, а тим більше у бюджеті сільської ради ще немає. Тож розв'язання цієї проблеми можливе лише спільними зусиллями місцевої громади, господарства та всіх, хто у цьому зацікавлений. Залишається сподіватися, що це вдасться вже найближчим часом.

 

Не так давно у Лучинчицькій школі було проведено гарячу і холодну проточну воду, покладено грубки, придбано меблі, вирішено ряд інших проблем. Чи буде відремонтовано спортивну залу - покаже час.

 

Володимир Сауляк.

У вас немає прав для коментування