Рятувальники закликають громадян не провокувати пожеж в екосистемах!

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Середа, 11 вересня 2019, 17:26

Рятувальники закликають громадян не провокувати пожеж в екосистемах!Шановні громадяни, вкрай небезпечно спалювати залишки сухостою та сміття. Це, зазвичай, призводить до підвищення показника кількості пожеж у природних екосистемах. Незважаючи на численні застереження рятувальників, населення продовжує нехтувати заходами пожежної безпеки.

Служба порятунку закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожеж в природних екосистемах. У першу чергу, не варто випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках та на полях, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці.

Пам’ятайте, що спалювання сухостою може спричинити тяжкі наслідки, такі як руйнування родючого шару ґрунту, загибель тварин, а також неконтрольоване поширення вогню.

Необхідно пам'ятати, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу не лише навколишньому середовищу, але й, у першу чергу, життю та здоров'ю самих людей.

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування