Спортивні змагання, присвячені Дню перемоги

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Понеділок, 06 травня 2019, 10:50

Спортивні змагання, присвячені Дню перемогиДнями відбувся черговий тур Чемпіонату Вінницької області з футболу дитячо-юнацької футбольної ліги. Мурованокуриловецька дитячо-юнацька спортивна школа отримала впевнену перемогу над командою «Темп» м.Вінниця з рахунком 7:0. 

Згодом стадіон райцентру приймав учасників традиційного турніру з малого футболу, присвяченого Дню перемоги над нацизмом. 6 команд було розбито на 2 групи по 3 команди. Ігри в групах проходили за коловою системою. У групі А (Вербовець, Галаківці, Курашівці) перше місце зайняла команда Курашовець, а на другому місці – Галайківці. У групі Б (Михайлівці, Рівне, районна ДЮСШ) перше місце здобула команда Михайловець, друге – у Рівного. Отже, Курашівці і Михайлівці зустрілися у поєдинку за І-ІІ місця, а Галайківці та Рівне визначали, хто посяде III-IV місця.

Спортивні змагання, присвячені Дню перемоги

У підсумку команда Галайковець перемогла футболістів з Рівного з рахунком 6:3 і зайняла третє місце. Цікаво проходив поєдинок за звання кращої команди змагань. Молоді гравці з Курашовець показали хорошу гру, але втома далася взнаки і наприкінці другого тайму вони пропустили два голи. Отже, переможцем турніру стала команда Михайловець, яку нагородили кубком та грамотою, а команди, які зайняли ІІ і ІІІ місця – грамотами відділу з питань фізичної культури та спорту РДА та районної ради ВФСТ «Колос». Кращими гравцями турніру визнано Андрія Федорецького, Олексія Баськова, Івана Гавриша та Сергія Шугайло.

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування