Зупинимо Булінг разом

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Неділя, 17 лютого 2019, 20:08

Зупинимо Булінг разомДнями в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!»,   працівниками Мурованокуриловецького районного відділу ДВС ГТУЮ у Вінницькій області Гевко О.М., Цихончук Н.В., спільно з начальником Мурованокуриловецького РС філії Державної установи «Центр пробації» Мельником А.В., юрисконсультом відділу соціальної роботи Мурованокуриловецького центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Панчішен І.О., головним спеціалістом бюро правової допомоги Войтової О.Р. проведено в Мурованокуриловецькій загальноосвітній санаторній школі інтернат I-III ст. Вінницької обласної ради урок для учнів 7-8 класів  на тему: «СТОП Булінг».

Учнів ознайомили із нормами Закону України «Про внесенням змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)». Поняття булінгу, його ознаки, види, відповідальність за вчинення булінгу, механізми реагування на випадки булінгу і захист постраждалих осіб.

Школярам продемонстровано відеоролик, в якому розповідається про шкільний булінг. В ігровій формі дітям роз’яснено, що булінг суттєво відрізняється від типових конфліктів і непорозумінь.

Зупинимо Булінг разом

Зупинимо Булінг разом

Зупинимо Булінг разом

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування