Впровадження енергозберігаючих технологій в закладах освіти району

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Неділя, 09 грудня 2018, 19:29

Впровадження енергозберігаючих технологій в закладах освіти районуОдним із пріоритетів у галузі освіти є забезпечення комфортних умов для провадження освітньої діяльності у закладах освіти району. З метою впровадження енергозберігаючих технологій, дотримання належного температурного режиму та створення комфортних умов для навчання та виховання учнів у закладах освіти, за кошти районного бюджету здійснено заміну 21 вікна на суму 150 тис. грн. у НВК «СЗШ І-ІІІ ступенів № 1–гімназія» смт. Муровані Курилівці на сучасні енергозберігаючі металопластикові вікна по проекту «Технічне переоснащення з частковою заміною вікон і дверей будівлі НВК «СЗШ І-ІІІ ступенів № 1 – гімназія» смт. Муровані Курилівці».

Впровадження енергозберігаючих технологій в закладах освіти району

На завершальному етапі перебувають роботи по заміні 19 вікон на суму 106 тис. грн. у СЗШ І-ІІІ ступенів с. Вищеольчедаїв згідно проекту «Технічне переоснащення з частковою заміною вікон і дверей будівлі СЗШ І-ІІІ ступенів с. Вищеольчедаїв».

Завдяки заміні вікон на металопластикові  можемо говорити про успішну реалізацію заходів, спрямованих на енергоефективність. Нові енергозберігаючі вікна  дозволять забезпечувати відповідний температурний режим, а також  матимуть істотний вплив на підвищення якості надання освітніх послуг та підвищить рівень комфортності у закладах освіти.

Впровадження енергозберігаючих технологій в закладах освіти району

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування