Обстежено умови проживання та виховання дітей в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: П'ятниця, 30 листопада 2018, 16:34

Обстежено умови проживання та виховання дітей в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинахІсторія людського суспільства поклала на батьківські плечі відповідальність за своїх дітей, за організацію життя сім'ї, надавши їм статус найперших і незамінних вихователів у житті кожної дитини.
“Проблемні”, “важкі”, “неслухняні” і “неможливі” діти так само, як і діти “з комплексами” або “нещасні” – завжди результат неправильно сформованих стосунків у сім’ї.

Для здійснення виховання дітей батьки наділяються батьківськими правами, тобто правом на особисте виховання своїх дітей. Проте, батьківські права в той же час є і обов'язками батьків з виховання дітей. Нездійснення ними своїх прав тягне за собою повну їх втрату, або тимчасове позбавлення цих прав.

Так, з метою перевірки виконання батьківських обов'язків та умов проживання окремих сімей району, 29 листопада відбувся черговий виїзд комісії у складі начальника служби у справах дітей Ігоря Остаповича, головного спеціаліста служби у справах дітей Яни Свиріпи спільно з директором районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Василем Чорпітою у селах Дружба та Рівне. В ході перевірки були складені акти обстеження матеріально-побутових умов проживання сімей. Також перевірено забезпечення дітей сезонним одягом, збалансованим харчуванням та іграшками. З батьками проведено профілактичні бесіди щодо належного виховання дітей та створення всіх необхідних умов для їх всебічного розвитку. В результаті перевірки комісією виявлено позитивні зміни умов проживання сімей.

Обстежено умови проживання та виховання дітей в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах

Обстежено умови проживання та виховання дітей в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах

 

Служба у справах дітей райдержадміністрації.

У вас немає прав для коментування