Відбулась зустріч з прийомними батьками та опікунами/піклувальниками

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: П'ятниця, 07 вересня 2018, 18:49

Відбулась зустріч з прийомними батьками та опікунами/піклувальникамиМурованокуриловецьким районним центром соціальних служб для сім´ї, дітей та молоді було проведено групу зустрічі з прийомними батьками та опікунами/піклувальниками на тему: «Статеве виховання. Виявлення та коригування сексуалізованої поведінки в сім´ях». Метою заходу було розкриття основних моментів статевого виховання для забезпечення правильного статевого розвитку дітей і молоді.

З вступним словом до учасників зустрічі завернувся директор центру Василь Чорпіта. Заступник директора - начальник відділу соціальної роботи центру Юлія Зварич ознайомила з основними аспектами статевого виховання молоді та формування статевої культури особистості на різних етапах розвитку. Юрисконсульт центру Інна Панчішен розповіла про відповідальність, яка наступає за вчинення злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості особи. З практичними порадами щодо сексуального виховання підлітків, а також про прояви та причини сексуалізованої поведінки дітей виступив психолог відділу соціальної роботи центру Світлана Паскал.

Прийомні батьки та опікуни/піклувальники активно включались в роботу, обговорювали виконані завдання, тісно співпрацювали з працівниками центру. Також, в групі зустрічі взяли участь головні спеціалісти служби у справах дітей Мурованокуриловецької райдержадміністрації Наталія Мельник та Сергій Василишин, які розповіли про різні види сучасних методів контрацепції та їхні переваги і недоліки.

Відбулась зустріч з прийомними батьками та опікунами/піклувальниками

 

Мурованокуриловецький районний центр соціальних служб для сім´ї, дітей та молоді

У вас немає прав для коментування