В навчальних закладах району працюють мовні загони

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: П'ятниця, 06 липня 2018, 12:18

В навчальних закладах району працюють мовні загониЗ метою активізації вивчення іноземних мов в закладах загальної середньої освіти району та у рамках проведення року німецької мови в Україні з 1 по 15 червня 2018 року на базі НВК «СЗШ І-ІІІ ст. № 1-гімназія» смт Муровані Курилівці, СЗШ І-ІІІ ст. №2 смт Муровані Курилівці, НВК с.Наддністрянське організовано роботу мовних загонів з англійським та німецьким профілями, якими охоплено 60 учнів закладів освіти району.

Основними завданнями роботи мовних загонів створення умов для здобуття дітьми необхідних мовних навичок, надання можливості удосконалення розмовної мови, поєднання навчання із захоплюючим відпочинком, сприяння формування позитивної мотивації для подальшого удосконалення знань іноземних мов.

Освітній процес у загонах проводився за тематичними днями: «День знайомства та захисту прав дітей», «День Німеччини та німецькомовних країн», «День Англії та англомовних країн», «День України та сім’ї», «День спорту та здорового способу життя», «День охорони навколишнього середовища», «День Конституції України».

В навчальних закладах району працюють мовні загони

Робота в мовних загонах дала можливість дітям весело провести час разом із друзями, розвинути свої таланти, отримати пізнавальну інформацію, навчитися новому.

Діти зрозуміли, що вивчення іноземної мови - це легко і просто!

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування