Галина Цибульська: “Ситуація в нашій громаді залишається контрольованою!”

Автор: Сергій Категорія: Селищна рада Створено: Понеділок, 28 лютого 2022, 14:44

Шановні жителі селищної територіальної громади!

На території нашої громади протягом минулої доби надзвичайних подій не відбулось. Ситуація знаходиться під контролем.

Зібрані продукти від населення вже передано для забезпечення харчування бійців територіальної оборони. Ми дуже вдячні всім небайдужим громадянам, які продовжують приносити на пункт збору одяг, продукти харчування, постільну білизну, засоби особистої гігієни, ліки, консервацію та багато інших необхідних речей.

В громаді працюють аптеки, продовольчі та інші магазини. Продуктами харчування, хлібом населення забезпечене.

Належним чином працюють всі служби, в тому числі – комунальна. Сьогодні працівники КП Мурованокуриловецький водоканал вивозили сміття згідно з графіком.

В громаді категорично заборонено продаж алкоголю.

Рух автомобільного транспорту та перебування громадян на вулиці заборонено з 22.00 год до 07.00 год.

Не запускайте свої власні дрони, тим самим ви дезорієнтуєте відповідні служби, які мають миттєво реагувати на повітряні цілі. Це відбирає багато часу, зайвої уваги і просто неприпустимо в умовах воєнного часу. Отже, відтепер, терміном на місяць дрони піднімати на території Мурованокуриловецької селищної територіальної громади ЗАБОРОНЕНО!

Пояснення цілком чіткі, вмотивовані і зрозумілі для кожного!

Прохання до мешканців громади зберігати спокій, бути відповідальними та згуртованими. Не допускайте паніки! Це допоможе вам зберегти своє життя і загалом стабільність в громаді. Сприймайте інформацію лише з офіційних джерел. На офіційній сторінці Мурованокуриловецької селищної ради оперативно висвітлюється вся наявна необхідна інформація, рекомендації та оголошення для населення.

До нашої громади щодня прибувають переселенці, зараз їх понад 400 осіб. Вони всі забезпечуються належними умовам для ночівлі по населених пунктах нашої громади, харчуванням та отримують усю необхідну медичну допомогу. Лікарні працюють в штатному режимі і готові надавати медичну допомогу.

Дякую жителям територіальної громади за розуміння, за підтримку наших захисників! Нас не знищити! Ми знаємо, що захищаємо!

 

Це наша Україна! Ми переможемо!

Слава кожному солдату! Слава Україні! 

 

Селищний голова                                                                        Галина ЦИБУЛЬСЬКА

У вас немає прав для коментування