Радіодиктант єднання в школі #2

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: П'ятниця, 10 листопада 2017, 05:37

До Дня української писемності та мови, 09 листопада в СЗШ І-ІІІ ступенів №2 смт.Муровані Курилівці, учителі української мови та літератури Бабак Галина Іванівна та Щербатюк Валентина Анатоліївна писали Всеукраїнський радіодиктант національної єдності разом із учнями школи, запрошеними гостями.

В цей день до нас завітали голова Мурованокуриловецької селищної ради Галина Цибульська, керуюча справами виконавчого апарату Мурованокуриловецької районної ради  Тетяна Покалюк, громадський діяч, журналіст НСЖУ Мельник Марія Федорівна та методист РМК Багрій Олена Володимирівна. 

Цьогоріч захід проходив під девізом: «Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета». 

З вітальним словом до учасників акції звернулась Бабак Г.І., яка ознайомила з історією започаткування даного заходу та акцентувала увагу на тому, що мета диктанту – не перевірка грамотності, а єднання всіх українців.

О 12:30 на Першому каналі Українського радіо Олександр Аврамченко, доцент Київського університету ім.Грінченка,  оголосив назву диктанту -  «Наші пісні». Учасники акції приступили до написання радіодиктанту.

Варто зазначити, що позитивним моментом заходу було невимушене спілкування гостей із учнями школи, створивши доброзичливу емоційну атмосферу, яка сприяла досягненню головної мети акції – об’єднання всіх українців, незалежно від віку, займаних посад, соціального статусу.

 

Кушнір Максим, учень 10-го класу

У вас немає прав для коментування