Податкова інформує (21.05.2020) - Увага! Шахраї

Автор: Сергій Категорія: Податкова інформує Створено: Четвер, 21 травня 2020, 22:13

Щодо попередження шахрайських дій 

Жмеринське управління Головного управління ДПС у Вінницькій області попереджає про спроби невстановлених шахраїв заволодіти матеріальними цінностями у вигляді грошових коштів суб’єктів підприємницької діяльності від імені службових осіб Жмеринського управління  ГУ ДПС у Вінницькій області. Ці злочинні дії в очах громадськості кидають тінь та негативно впливають на честь та ділову репутацію працівників Державної податкової служби в цілому.

Зокрема, аферисти телефонують посадовим особам субєкта підприємницької діяльності від імені керівників податкових органів і вимагають перерахувати грошові кошти на конкретний вказаний ними банківський рахунок.

У Жмеринському управлінні ГУ ДПС у Вінницькій області, офіційно заявляють, що посадові особи органів ДПС жодних вказівок щодо збору грошей від свого імені ніяким довіреним особам не давали. Більше того, у ДПС наполегливо радять підприємцям та громадянам бути пильними та обачними, не вірити сумнівним пропозиціям та ретельно перевіряти інформацію. 

Тож, шановні платники, будьте пильними та обачними! Якщо ви стали свідками таких шахрайських чи провокацій дій, не стійте осторонь і зверніться до Жмеринського управління ГУ ДПС у Вінницькій області за номером телефону (04332) 2-00-43  або до відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області за номером телефону (0432) 59-23-50.

У вас немає прав для коментування