Рівненська бібліотека з інтернетом

Автор: Ольга Мосендз Категорія: Наше Придністров'я Створено: П'ятниця, 04 листопада 2011, 14:38

Як ми вже повідомляли, бібліотеки району стали переможцями проекту "Бібліоміст", метою якого є доступ кожного до всесвітньої мережі інтернет. В результаті таку можливість отримали центральна районна бібліотека, Галайковецька, Рівненська, Морозівська та Обухівська сільські бібліотеки. Всього за кошти в сумі понад 100 тисяч гривень було придбано 15 сучасних комп`ютерів, в тому числі 3 - для Рівненської сільської бібліотеки.

Минулого вівторка тут відбулось урочисте відкриття комп`ютерного центру. В святково прибрану залу бібліотеки завітали начальник відділу культури і туризму РДА В.М. Веклюк, директор центральної районної бібліотеки Л.С. Драганюк, завідуюча відділом обслуговування читачів ЦРБ Т.О. Лівінчук, Рівненський сільський голова Г.І. Якимчик, директор НВК Н.І. Сауляк, учні школи.

З цією визначною подією присутніх вітали Г.І. Якимчик, В.М. Веклюк, Л.С. Драганюк, Н.І. Сауляк, учень 11 класу Юра Люп`як. Вони зазначили, що відкриття комп`ютерного центру - це можливість вільного доступу до нових знань, чудовий подарунок для відвідувачів бубліотеки та подякували всім, хто доклав зусиль для того, щоб у Рівному з`явився комп`ютерний центр.

Начальник відділу культури та туризму РДА В.М. Веклюк вручила подяки сільському голові Г.І. Якимчику та завідуючій бібліотекою Л.В. Якимчик за вагомий вклад у розвиток місцевої громади та активну участь у запровадженні новітніх інформаційних технологій у бібліотечній сфері від дирекції програми "Бібліоміст" та громадської організації "Асоціації бібліотек Вінниччини".

Почесне право перерізати символічну стрічку надали Валентині Миколаївні Веклюк, Ніні Іванівні Сауляк та ученицям 3-го класу Аліні Дудко і Юлі Майбороді.

Присутні в залі першими отримали можливість перевірити комп`ютери в дії. Музичні вітання цього дня всім дарували Анатолій Дунаєвський та Сергій Грималюк.


Ольга Мосендз

У вас немає прав для коментування