У Посухові і Курашівцях ремонтували дороги

Автор: Сергій Категорія: Наше Придністров'я Створено: Субота, 15 липня 2017, 01:10

У Посухові і Курашівцях ремонтували дорогиМинулий тиждень мешканцям Курашовецької громади запам’ятався важливою подією – у селах Посухів і Курашівці провели якісний ремонт місцевих доріг та вулиць.

Як розповів сільський голова Василь Олексійович Гикавчук, по допомогу у ремонті сільських доріг він звернувся до генерального директора ТОВ «Агрофірма Рубанський» Валентина Івановича Михайловського, з яким сільською радою налагоджено результативну співпрацю. Не відмовив керівник агроформування в допомозі і цього разу, надавши техніку та кадри для згаданих потреб.

– Важливо те, що було проведено ремонт вулиць села Посухів, які не ремонтувалися понад 20 років, – зазначив сільський голова. – Давно не бачили ремонту і вулиці Курашовець, віддалені від центру села. Всього у Посухів та Курашівці було завезено 40 вантажівок підсипного матеріалу або близько 100 тонн жерстви. В результаті грейдером підгорнуто близько трьох кілометрів сільських доріг. Люди задоволені і дякують за покращення стану вулиць. Всі роботи виконано за рахунок соціальних угод. Від імені жителів нашої громади хочу висловити щиру вдячність Валентину Івановичу Михайловському, працівникам ТОВ «Агрофірма Рубанський» за розуміння та підтримку, за якісний ремонт доріг. Бажаю вагомих успіхів у їхній хліборобській праці, благополуччя, миру і достатку їм та їхнім сім’ям.

За словами сільського голови, у селі Посухів ремонти доріг будуть продовжуватись. Допомогла «Агрофірма Рубанський» і з виготовленням проектно-технічної документації на водогін в селі Курашівці, виділивши на це необхідні кошти. На сьогодні завершено прокладання труб майбутнього водогону, який має протяжність 1,5 кілометра. У Курашовецькій громаді сподіваються на подальшу співпрацю з «Агрофірмою «Рубанський».

 

Газета "Наше Придністров'я"

У вас немає прав для коментування