Всеукраїнський фінал ГО ВАСФ України з футболу на призи клубу «Золотий колосок»

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Вівторок, 15 серпня 2017, 11:59

Всеукраїнський фінал ГО ВАСФ України з футболу на призи клубу «Золотий колосок»З 4 по 10 серпня в місті Очаків Миколаївської області відбулись фінальні змагання ГО ВАСФ України з футболу на призи клубу «Золотий колосок». Збірна команда Мурованокуриловецького району також приймала участь у цих змаганнях. У фінальній частині змагань приймало участь чотири команди. Організаторами змагань було прийнято рішення про проведення фіналу за коловою системою де кожна команда зіграє між собою. Першими суперниками виступила команда Чернівецької області з  остаточним рахунком 0:0. Наступним суперником стала команда Миколаївської області з  перемогою 8:0. На останню гру з Чернігівською областю наші юні спортсмени здобули перемогу 3:0.  В підсумку перше місце Вінницька область ( Мурованокуриловецький район), друге Чернівецька область та третє місце Чернігівська область.

Всеукраїнський фінал ГО ВАСФ України з футболу на призи клубу «Золотий колосок»

Також у перервах між футбольними матчами проводились змагання на індивідуальну майстерність між гравцями команд. У змаганнях воротарів отримав впевнену перемогу Жучковський Влад спіймавши всі м’ячі, які летіли у ворота. Найкращими у змаганнях на влучність стали Желнов Антон та Жук Назар. Кращим гравцем турніру суддівською колегією було визнано Жука Назара.

Команда була нагороджена Кубком та грамотою першого ступеня, а гравці медалями та солодощами від спонсорів. Кращим у змаганнях на майстерність вручили грамоти та вимпели, а кращому гравцю статуетку золоту буцу.

Крім змагань діти мали можливість відпочити та оздоровитися на пляжі м.Очакова. Також відвідали на екскурсійному катері Кінбурнську косу.

Всеукраїнський фінал ГО ВАСФ України з футболу на призи клубу «Золотий колосок» Всеукраїнський фінал ГО ВАСФ України з футболу на призи клубу «Золотий колосок» Всеукраїнський фінал ГО ВАСФ України з футболу на призи клубу «Золотий колосок»

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування