Оперативна нарада в райдержадміністрації 01.07

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Понеділок, 01 липня 2013, 03:06

1 липня 2013 року голова райдержадміністрації В.Д. Максимчак провів оперативну нараду, на якій було заслухано ряд питань життєдіяльності району.

Про виконання окремих положень Указу Президента України В.Ф. Януковича від 24 травня 2013 року № 307/2013 « Про заходи щодо забезпечення здійснення місцевими державними адміністраціями виконавчої влади на відповідній території» учасників наради поінформував керівник апарату райдержадміністрації А.Л. Боднар.

На нараді про проведену роботу доповілили окремі начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, керівники підприємств, установ, служб району.

В.Д. Максимчак поставив конкретні завдання з питань виконання плану соціально-економічного розвитку, проведення благоустрою населених пунктів, прилеглих до автошляхів територій, визначив строки, відповідальних осіб за їх виконання, наголосив на питанні передплати газет «Вінниччина», «Наше Придністров’я» на друге півріччя поточного року та підвів підсумки наради.

 

За матеріалами Мурованокуриловецької РДА

У вас немає прав для коментування