До ювілею школи священик подарував у її бібліотеку духовну літературу

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: П'ятниця, 25 вересня 2009, 17:09

У ЗОШ №1 смт. Муровані Курилівці відбувся урочистий захід, присвячений 20-річчю з дня її відкриття. В рамках святкування відбувся концерт та інтелектуальне змагання між командами педагогів. Серед запитань, які звучали під час змагання, були й такі, що присвячені духовній тематиці і зокрема історії Православ’я в Україні, на Поділлі та в рідному районі.

Вчителів, котрі показали найкращі знання в цьому напрямку, привітав благочинний району протоієрей Василій Балан, який був запрошений на свято школи. Батюшка подякував педагогам за те, що свої знання з духовної культури і історії, які є невід’ємною частиною загальної історії народу, вони передають дітям, за те, що не лише навчають своїх вихованців наукам, але й виховують їх словом і власним добрим прикладом. Отець Василій побажав педагогам та їхнім учням вдосконалюватися і у знаннях, і у головній науці – любові до Бога і до свого ближнього.

На знак Божого благословення священик вручив вчителям ікони Спасителя і молитвослови. Такі ж подарунки отримали директор школи і ще декілька директорів районних шкіл, котрі були запрошені на свято. А сама школа до свого 20-річчя отримала в дарунок поповнення для учнівської бібліотеки – декілька примірників «Закону Божого», «Катихизису» та «Євангелія для дітей».

Прес-служба Вінницької єпархії.

У вас немає прав для коментування