Громадські роботи в Мурованих Курилівцях

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Середа, 13 травня 2009, 17:37

Відповідно до наказу Президента „Про день довкілля” в рамках „Весняної толоки з озеленення та благоустрою” Вінницька обласна служба зайнятості взяла активну участь у двомісячнику з благоустрою населених пунктів області. Районні центри зайнятості спільно з органами місцевого самоврядування організували оплачувані громадські роботи з благоустрою та озелененню території населених пунктів, об’єктів соціальної сфери, кладовищ, зон відпочинку і туризму, придорожніх смуг, впорядкуванні місць меморіального поховання, пам’ятників та пам’ятних місць, що мають офіційний статус, або зареєстровані на території населеного пункту, заповідників, пам’яток архітектури та містобудування, історії та культури, в яких активну участь взяли безробітні.

Відповідно до договору, укладеного між Мурованокуриловецьким районним центром зайнятості та фізкультурно-спортивним товариством „Колос” смт. Муровані Курилівці протягом квітня-травня тривають оплачувані громадські роботи по благоустрою місцевого стадіону.

Зроблено чимало – приведено в належний стан територію, прилеглу до стадіону (прибрано сміття, каміння, розчищено чагарники), відремонтовано паркан, пофарбовано тренажерний майданчик, підсипано бігові та пішохідні доріжки. Громадські роботи продовжуються.

У вас немає прав для коментування