Вінницька дзюдоїстка виграла бронзову медаль на етапі Кубку Європи

Автор: Віталій ТАРАН Категорія: Різне Створено: Вівторок, 29 березня 2011, 01:07

Вінницька дзюдоїстка виграла бронзову медаль на етапі Кубку ЄвропиВінничанка Іванна Стицун виграла бронзову медаль на етапі Кубка Європи з дзюдо серед кадетів. Змагання, що проходили у Загребі, стали дебютом нашої дзюдоїстки на міжнародній арені. 

- Поїздка до Загреба обійшлася в 460 євро. Половину витрат взяв на себе обласний спорткомітет, а решту заплатив я. Чого не зробиш для рідної дочки… Тим більше, що для Іванни перевірка своїх сил у міжнародних турнірах – це досвід, який знадобиться для майбутніх перемог, - розповідає батько і наставник дзюдоїстки з Мурованих Курилівців Володимир Стицун.

Навіть поразка у першому поєдинку від болгарки Борислави Дем’янової не позначилася на планах спортсменки з Мурованих Курилівців зійти на п’єдестал у столиці Хорватії. Надалі Іванна Стицун тільки перемагала. Спочатку срібна призерка VI літніх юнацьких спортивних ігор здолала опір Сумує Кавдар з Туреччини. Також нічим не здивувала нашу спортсменку Карлотта Кау з Італії. А у вирішальному поєдинку за третє місце Іванна Стицун не залишила жодних шансів німкені Філіне Фалк.

Батько і наставник бронзової призерки етапу Кубка Європи Володимир Стицун задоволений виступом своєї дочки у Загребі.

Вінницька дзюдоїстка виграла бронзову медаль на етапі Кубку Європи

- Дебют Іванни на міжнародній арені видався вдалим. Вона - одна з трьох українських дзюдоїсток, які принесли медалі нашій збірній, - розповідає тренер з дзюдо Володимир Стицун. – Іванна проявила справжній бійцівський характер. Після поразки у стартовій сутичці вона не розгубилася і показала відмінний результат.

Вінницька дзюдоїстка виграла бронзову медаль на етапі Кубку Європи

Наступним турніром для Іванни стане етап Кубка Європи у Києві. Змагання у столиці відбудуться з другого по четверте квітня.

 

Віталій ТАРАН

У вас немає прав для коментування