Поліція встановлює обставини аварії у Мурованокуриловецькому районі, у якій постраждало двоє людей

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Вівторок, 22 травня 2018, 02:41

Поліція встановлює обставини аварії у Мурованокуриловецькому районі, у якій постраждало двоє людей19 травня близько 21.00 години у селі Котюжани Мурованокуриловецького району легковик «ВАЗ 2107» злетів з дороги. Внаслідок автопригоди водій та пасажирка транспортного засобу отримали тілесні ушкодження. За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження.

Поліція встановлює обставини аварії у Мурованокуриловецькому районі, у якій постраждало двоє людейЗа кермом транспортного засобу перебував 37-річний місцевий житель. Рухаючись вулицею Миру, водій автомобіля не впорався з керуванням та з’їхав з дороги, де допустив зіткнення з парканом. Внаслідок ДТП, постраждало двоє людей: водій та пасажирка цього автомобіля, 32-річна жителька села Котюжани. Їх було доставлено до Мурованокуриловецької ЛПЛ та після надання необхідної медичної допомоги відпущено додому.

Поліція встановлює обставини аварії у Мурованокуриловецькому районі, у якій постраждало двоє людейЗа фактом автопригоди триває розслідування. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.
 

Відділ комунікації поліції Вінницької області

У вас немає прав для коментування