Епоха правління партії "Відро" продовжується

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: П'ятниця, 11 березня 2016, 12:01

Епоха правління партії "Відро" продовжуєтьсяСкладається таке враження, що в нашому районі і в містечку при владі партія "Відро" і окрім "клоунад" нічого не робиться. Цікаво, до яких пір ми будем котитися в прірву розрухи і сміттєву яму???

Ще цікаво, коли, нарешті, місцева влада буде радитись і дослухатися до думки мешканців, а не робити все заради інтересів бізнесових осіб і своїх власних? До яких пір вельмешановні і поважні будуть диктувати нам, що робити і як жити? Це наше містечко і ми не раби тут чи стадо баранів!!!

Кожного разу, коли громада починає обурюватись незадовільним станом нашого району і містечка та незадовільною роботою влади, починається переливання з пустого в порожнє і все те ж саме: немає грошей, немає спеціальних служб, це не в нашій компетенції, ми нічого не можемо зробити. То що, у нас тільки один варіант – все розпродати, добити, зруйнувати, розікрасти і засипати сміттям?!!!

Епоха правління партії "Відро" продовжується

Доріг немає, тротуарів немає, містечко потопає в смітті, очисні споруди – цілковитий жах, за парк взагалі слів немає, деякі приватні підприємці за оренду до селищної ради сплачують, а дехто не платить, зграї бездомних собак, підняття тарифів на світло, а скоро і на воду, вирубка лісів і ще багато чого, про що всі знають. Тим не менш, на вчорашньому зібранні мешканцям було запропоновано скласти протокол зібрання з усіма запитаннями і подати на сесію селищної ради для детального розгляду і вирішення проблем.

Шановні, чим же тоді ви займаєтесь, що досі не в курсі що турбує жителів містечка?!

Ніхто не вимагає зробити все в один момент, але за стільки років можна було зробити все поетапно, кожного року потрохи щось одне, на слідуючий – друге, а так виходить, що в нас все з року в рік переходить і ніхто нічого не робить для благоустрою і вирішення проблем.

Дістала ця байдужість і бездіяння, які вбили в мешканцях нашого містечка прагнення до кращого, але ж саме місцева влада повина бути тим мотиваційним важелем, який згуртовує і направляє громаду на благо містечка. Ще, як завжди, присутній людський фактор – одні хочуть змін на краще, інших й так все влаштовує.

На мою думку, саме місцева влада повина бути ініціатором вирішення проблем благоустрою і залучати для допомоги жителів, а не жителі повині просити у селищної ради, щоб та організовувала суботники з прибирання містечка і ввела штрафи за незаконне і несанкціоноване викидання сміття по дорогах, тротуарах, вулицях і ярках.

 

Артем Алтмишбаєв

У вас немає прав для коментування