Податкова інформує (22.06.2012)

Автор: Сергій Категорія: Податкова інформує Створено: П'ятниця, 22 червня 2012, 13:18

Платники єдиного податку отримали нові свідоцтва

Без черг і перешкод в Мурованокуриловецькому відділенні Барської МРДПІ пройшов процес заміни свідоцтв платника єдиного податку. Станом на 1 червня отримали нові свідоцтва майже 500 підприємців та понад 40 юридичних осіб. Про це на брифінгу з журналістами району заявив заступник начальника Барської МРДПІ Олег Ліщина, крім того він звернув увагу, що нові Свідоцтва платника єдиного податку є безстроковими, а Свідоцтва старого зразка з 1 червня 2012 року – недійсні.

Зустріч з представниками малого бізнесу

Конструктивний діалог відбувся на зустрічі в Мурованокуриловецькій РДА між представниками малого бізнесу та контролюючими органами, яку проводили заступник голови Вінницької ОДА Г.Г.Дерун та голова регіональної ради підприємців у Вінницькій області А.Р. Алєксєнцева. Під час спілкування піднімалось питання і податкового контролю, зокрема, спрощення процедури отримання ліцензій, надання відстрочок зі сплати податків підприємцям-початківцям. Під час зустрічі також велась розмова про зменшення кількості перевірок бізнесу податковою службою, продовження мораторію на проведення фактичних перевірок до кінця 2012р., створення центру сертифікації електронних ключів.

Відбулась зустріч з сільгоспвиробниками

Оподаткування сільськогосподарських виробників було основним питанням зустрічі представників агропромислового комплексу з Головою ДПС України Олександром Клименком в Одесі. Присутньою на зустрічі аграріїв від Мурованокуриловецького району була головний бухгалтер ТОВ «АФ Рубанський» Наталля Гаврилюк. Підприємство відноситься до сумлінних платників податків, сплачує до бюджету значну суму податків. Разом з тим воно користується і пільговим режимом оподаткування – є платником фіксованого сільськогосподарського податку, що дає можливість інвестувати кошти в оновлення обладнання підприємства, збереження потенціалу земельних ресурсів, на підтримку і розвиток району.


Мурованокуриловецьке відділення Барської МРДПІ

У вас немає прав для коментування