Податкова інформує (12.04.2017)

Автор: Сергій Категорія: Податкова інформує Створено: Середа, 12 квітня 2017, 11:39

Вінниччина підтримала українську армію майже 84 мільйонами гривень 

За січень-березень 2017 року платники податків Вінниччини перерахували до державного бюджету близько 83,9 млн. грн. військового збору. За словами начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського, зазначена сума більша від прогнозованої на 16,1 млн. грн. або майже на 24 відсотки. Проти аналогічного періоду минулого року внесок вінничан на обороноздатність зріс на 24,3 млн. грн. або 40,8 відсотків.

Нагадаємо, військовий збір запроваджено з 3 серпня 2014 року, а термін дії – до набрання чинності рішення Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України.

Платниками військового збору є фізичні особи – резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і іноземні доходи, нерезиденти з доходами, отриманими в Україні, та податкові агенти. Ставка податку – 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування (загальний місячний або річний оподатковуваний дохід). Військовий збір у повному обсязі перераховується до державного бюджету. 

У разі зміни місця проживання необхідно отримати нові сертифікати ключів

Жмеринська ОДПІ ГУ ДФС у Вінницькій  області інформує, що відповідно до ст. 7 Закону України від 22 травня 2003 року №852-IV «Про електронний цифровий підпис» та п.п. 3.4.6 п. 3.4 розд. 3 Договору про надання послуг електронного цифрового підпису, затвердженого наказом Інформаційно-довідкового департаменту ДФС від 17.02.2015 №15 зі змінами, підписувач зобов’язаний своєчасно надавати центру сертифікації ключів інформацію про зміну даних, відображених у сертифікаті ключа.

Враховуючи викладене, у разі зміни адреси місця обліку суб’єкта господарювання або фізичної особи, заявнику необхідно звернутися до центру сертифікації ключів з заявою на скасування посилених сертифікатів, які містять недостовірну інформацію, та надати пакет реєстраційних документів для формування нових посилених сертифікатів.

У разі необхідності перевірки терміну дії посиленого сертифікату ЕЦП, потрібно скористатись засобом електронного цифрового підпису «ІІТ Користувач ЦСК-1», який можна завантажити на офіційному інформаційному ресурсі Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС (www.acskidd.gov.ua) у розділі «Програмне забезпечення», вкладка «Надійні засоби електронного цифрового підпису». В меню програми «Переглянути сертифікати» із всього переліку сертифікатів необхідно вибрати сертифікат або додати його за допомогою кнопки «Імпортувати». Для отримання інформації щодо посиленого сертифіката, в тому числі і терміну його дії, слід натиснути на вибраний сертифікат подвійним кліком лівої кнопки миші.

 

 

 

 

 

 

У вас немає прав для коментування