Податкова інформує (8.07.2014)

Автор: Сергій Категорія: Податкова інформує Створено: Вівторок, 08 липня 2014, 17:26

День бухгалтера України
День бухгалтера України
Шановні бухгалтери!

Від щирого серця  колектив Мурованокуриловецького відділення Могилів-Подільської ОДПІ ГУ Міндоходів у Вінницькій області  вітає Вас із професійним святом - ДНЕМ БУХГАЛТЕРА!

Бухгалтер – звучить гордо! Від роботи бухгалтерської служби залежить успішність та прибутковість бізнесу. Ваша професія – престижна та затребувана у всі часи, вона до снаги тільки наполегливим та уважним, мудрим та розсудливим, чесним та принциповим!

Бажаємо любові, гармонії, спокою та впевненості, твердої руки при заповненні звітності і стійкості при перевірках!

Нехай Ваша робота завжди приносить Вам радість і гордість за результати Вашої праці, визнання та гідну винагороду.

За дорученням колективу 

Олег Ліщина – заступник начальника,
начальник Мурованокуриловецького
відділення Могилів-Подільської ОДПІ

   

Завдання по ЄСВ виконано

Для повноцінного функціонування державних механізмів та виконання соціальних гарантій країні  потрібні систематичні фінансові надходження.

Одним з живильних струмків наповнення бюджету є надходження сум єдиного внеску на загальнообов'язкове державнесоціальне страхування. Так Муррованокуриловецьким відділенням Могилів-подільської ОДПІ ГУ Міндоходів у Вінницькій областіучервні 2014 року фактично забезпечено надходження в сумі 4473,7 тис.грн. ЄСВ, що становить 188,2% виконання доведених завдань. За період січень-червень 2014 при планових показниках 16575,9 тис.грн. виконання склало  19427,4 тис. грн. або 117,2%.

Керівництво ОДПІ ще раз нагадує платникам, що своєчасна сплата податкових зобов’язань представниками бізнесу дозволяє Уряду в наш складний час виконувати взяті на себе соціальні гарантії та покращувати якість життя українців та мурованокурилівчан зокрема.

 

Мурованокуриловецьке відділення Могилів-Подільської ОДПІ

У вас немає прав для коментування