Налаштована на творчість

Автор: Сергій Категорія: Наше Придністров'я Створено: П'ятниця, 20 березня 2009, 20:44

Мартиненко Тетяна ПавлівнаТе­тя­на Па­в­лі­в­на Ма­р­ти­не­н­ко з ті­єї пле­я­ди ві­т­чи­з­ня­ної ін­те­лі­ге­н­ції, яка не про­с­то пра­цює у сфе­рі куль­ту­ри, а тво­рить її що­ден­но. Во­на жи­ве ду­хо­в­но ба­га­тим жит­тям, є по­-сп­ра­в­ж­ньо­му ща­с­ли­вою лю­ди­ною і ось уже по­над 25 ро­ків слу­жить ві­рою і пра­в­дою біб­ліо­те­ч­ній спра­ві.

Те­тя­на Па­в­лі­в­на пра­г­не зро­би­ти свою бі­б­лі­о­те­ку та­кою, щоб сво­єю її вва­жав ко­жен від­ві­ду­вач, щоб во­на ста­ла рі­д­ною до­мі­в­кою для всіх од­но­се­ль­чан. До неї зве­р­та­ють­ся сіль­сь­кі біб­ліо­те­ч­ні пра­ців­ни­ки-­ко­ле­ги за по­ра­да­ми, но­ви­ми іде­я­ми, цін­ни­ми про­фе­сій­ни­ми кон­су­ль­та­ці­я­ми. По під­су­м­ках ді­я­ль­но­с­ті за­кла­дів куль­ту­ри ра­йо­ну за 2008 рік бі­б­лі­о­те­ку се­ла Ба­х­тин на­го­ро­дже­но по­че­с­ною гра­мо­тою і цін­ним по­да­ру­н­ком у но­мі­на­ції «За про­фе­сій­ну май­с­те­р­ність».

 

Те­тя­на Па­в­лі­в­на є уча­с­ни­ком на­род­но­го хо­ро­во­го гу­р­ту «Ка­ли­на», який ви­сту­пає з про­гра­ма­ми укра­ї­н­сь­кої на­род­ної пі­с­ні як  на сіль­сь­ких, так і ра­йон­ній сце­нах.

 

Ці­ле­с­п­ря­мо­ва­на та до­б­ро­зи­ч­ли­ва, ця жі­н­ка ви­про­мі­нює оп­ти­мізм і ене­р­гію, на­ла­ш­то­ва­ну на тво­р­чість. Во­на ні­ко­ли не жа­лі­єть­ся на жит­тя, на­по­ле­г­ли­во сту­кає у две­рі тих, хто мо­же до­по­мо­г­ти біб­ліо­те­ці.

Ган­на ЯГУ­СЕ­ВИЧ,

ме­то­дист центра­ль­ної ра­йон­ної бі­б­лі­о­те­ки.

У вас немає прав для коментування