Якісне та доступне багатоповерхове житло в смт Муровані Курилівці, нарешті рельність!

Автор: Сергій Категорія: Наше Придністров'я Створено: П'ятниця, 20 лютого 2009, 23:36

Проект будинкуЗа­не­пад бу­ді­ве­ль­ної га­лу­зі став при­чи­ною то­го, що ба­га­то ро­ків в смт. Му­ро­ва­ні Ку­ри­лі­в­ці не бу­ду­ва­ли ко­м­фо­р­та­бе­ль­не жи­т­ло, але сі­чень 2009 ро­ку став не­спо­ді­ва­н­кою тим, що на вул. Про­е­к­т­ній, 3 бу­ло роз­по­ча­то ре­ко­н­с­т­ру­к­цію 5-ти по­ве­р­хо­во­го жи­т­ло­во­го бу­ди­н­ку. Пе­ред­ба­ча­єть­ся, що за пів­ро­ку мурованоку­ри­лі­в­ча­ни отри­ма­ють які­с­ну не­ру­хо­мість з по­вним ком­пле­к­том су­час­них зру­ч­но­с­тей.

Сті­ни бу­ди­н­ку уте­п­лять, ство­ри­в­ши ефект тер­мо­бу­ди­н­ку, збе­рі­га­ю­чо­го те­п­ло взи­м­ку та про­хо­ло­ду улі­т­ку. Від пи­лу та шу­му за­хи­ща­ти­муть дво­ка­ме­р­ні ме­та­ло­пла­с­ти­ко­ві скло­па­ке­ти, а від «не­с­по­ді­ва­них го­с­тей» - мі­ц­ні ме­та­ле­ві две­рі. До­да­т­ко­во пе­ред­ба­ча­єть­ся, що ко­ж­на ква­р­ти­ра ма­ти­ме: роз­ет­ки для під­клю­чен­ня еле­к­т­ро­пли­ти, еле­к­т­ро­опа­лен­ня та во­до­на­г­рі­ва­ча, а та­кож мі­с­ця для під­клю­чен­ня хо­ло­д­ної во­ди та ка­на­лі­за­ці­ї.

Що­до цін на ква­р­ти­ри, то во­ни при­єм­но зди­ву­ва­ли, як на­при­клад, на ета­пі ре­ко­н­с­т­ру­к­ції од­но­кі­м­на­т­на ква­р­ти­ра ко­ш­ту­ва­ти­ме 145 000 грн., дво­кі­м­на­т­на – 195 000 грн., а три­кі­м­на­т­на - 270 000 грн. Ці­но­вою по­лі­ти­кою за­бу­до­в­ни­ка пе­ред­ба­ча­єть­ся, що ці­ни на ква­р­ти­ри пі­с­ля за­ве­р­шен­ня бу­ді­ве­ль­них ро­біт бу­дуть зна­ч­но ви­щи­ми, от­же ку­пу­ва­ти жи­т­ло на ета­пі ре­ко­н­с­т­ру­к­ції еко­но­мі­ч­но ви­гі­д­но та до­ці­ль­но.

При­дбан­ня ква­р­тир пе­ред­ба­чає участь по­ку­п­ців у фо­н­ді фі­нан­су­ван­ня бу­ді­в­ни­ц­т­ва ви­ду «А». Ви­ще­за­зна­че­на схе­ма є, на сьо­го­дні­ш­ній час, най­бе­з­пе­ч­ні­шою та за­ко­но­да­в­чо вре­гу­льо­ва­ною про­це­ду­рою при­дбан­ня ква­р­тир у но­во­бу­до­вах.

На пре­ве­ли­кий жаль, за­бу­до­в­ник ре­ко­н­с­т­ру­ю­ва­ти­ме ли­ше один бу­ди­нок, а от­же мо­ж­ли­вість отри­ма­ти які­с­не та су­час­не жи­т­ло ма­ти­ме не бі­ль­ше пів­со­т­ні ме­ш­ка­н­ців смт. Му­ро­ва­ні Ку­ри­лі­в­ці.

У вас немає прав для коментування