Інформують фахівці

Автор: Сергій Категорія: Наше Придністров'я Створено: П'ятниця, 21 серпня 2009, 03:17

Ша­но­в­ні чи­та­чі! Сьо­го­дні­ш­ня  сто­рі­н­ка «І­н­фо­р­му­ють фа­хі­в­ці» не­зви­чай­на. За­мість по­рад та кон­су­ль­та­цій, ми роз­ка­же­мо Вам  про  лю­дей, які по­стій­но спів­пра­цю­ють з на­ми, аби че­рез га­зе­ту  від­по­ві­с­ти на Ва­ші за­пи­тан­ня та  на­да­ти  ко­ри­с­ну та ці­ка­ву  ін­фо­р­ма­ці­ю.

Бути професіоналами – це талант

 

Працівники управління праці

У по­всяк­ден­ній бі­го­т­ні ча­сом за­бу­ва­єш про те, що ко­ж­ну ро­бо­ту тре­ба ви­ко­ну­ва­ти не ли­ше скру­пу­льо­з­но і від­по­ві­да­ль­но, а й з ду­шею.

Смисл ро­бо­ти на­ча­ль­ни­ка управ­лін­ня пра­ці та со­ц­за­хи­с­ту на­се­лен­ня Ві­к­то­ра Зі­нича, йо­го за­сту­п­ни­ка Те­тя­ни Вой­те­н­ко, го­ло­вно­го спе­ці­а­лі­с­та від­ді­лу пе­р­со­ні­фі­ко­ва­но­го об­лі­ку Оль­ги Ми­хай­лов­сь­кої – до­по­мо­г­ти лю­дям, не іг­но­ру­ва­ти їх­ніх про­блем і про­хань. Зо­всім не про­с­то отак день у день на­по­ле­г­ли­во пра­цю­ва­ти. Але їх тру­д­но­щі не ля­ка­ють. Во­ни зав­жди всти­га­ють ще й до­б­рим сло­вом озва­ти­ся, вті­ши­ти. Для них ро­бо­та не мо­же бу­ти ну­д­ною і не­ці­ка­вою, бо во­на по­трі­б­на лю­дям.

Старанно, високопрофесійно

Надія Федорівна МарецькаПо­мі­р­ко­ва­на, роз­ва­ж­ли­ва, на­дія і опо­ра в усіх по­чи­нан­нях, ак­ти­в­на в гро­мад­сь­ко­му жит­ті се­ли­ща – та­кою зна­є­мо  на­ча­ль­ни­ка управ­лін­ня Дер­жа­в­но­го ка­з­на­чей­с­т­ва На­дію Фе­до­рі­в­ну Ма­ре­ць­ку (на фото) ми, пра­ців­ни­ки ре­да­к­ції, ко­ле­ги по ро­бо­ті та всі, хто  з нею спі­л­ку­є­ть­ся.

На сьо­го­дні­ш­ній день в управ­лін­ні об­слу­го­ву­єть­ся 12 уста­нов по дер­жа­в­но­му бю­дже­ту та 46 уста­нов по мі­с­це­вих бю­дже­тах, яким від­кри­то від­по­ві­д­но 53 та 1010 роз­ра­ху­н­ко­вих ра­ху­н­ків. З по­ча­т­ку ро­ку пра­ців­ни­ка­ми управ­лін­ня про­ве­де­но пла­ті­ж­них до­ру­чень по дер­жа­в­но­му бю­дже­ту 3827 та мі­с­це­вих бю­дже­тах – 22736.  Крім без­по­се­ре­д­ньо ба­н­ків­сь­ких, пра­ців­ни­ки ви­ко­ну­ють фу­н­к­ції по­пе­ре­дньо­го ко­н­т­ро­лю, тоб­то при про­ве­ден­ні ка­со­вих ви­да­т­ків пе­ре­ві­ря­ють на­яв­ність та пра­ви­ль­не офо­р­м­лен­ня не­об­хід­них до­ку­ме­н­тів. І все це по­ви­нно від­по­ві­да­ти ці­льо­во­му при­зна­чен­ню та має бу­ти на­ле­ж­но офо­р­м­ле­не. Та­кою є що­ден­на ко­пі­т­ка ро­бо­та ста­ран­но­го, ви­со­ко­про­фе­сій­но­го ко­ле­к­ти­ву пра­ців­ни­ків ка­з­на­чей­с­т­ва.

Дбають про своєчасність виплат

Лариса Савіцька та Віктор БіликСе­ред чи­та­чів на­шої га­зе­ти є чи­ма­ло лю­дей пе­н­сій­но­го ві­ку. Їх у пе­р­шу чер­гу ці­ка­вить ін­фо­р­ма­ція про ро­бо­ту управ­лін­ня Пе­н­сій­но­го фо­н­ду у на­шо­му ра­йо­ні та роз’­яс­нен­ня за­ко­но­дав­ст­ва Укра­ї­ни про за­га­ль­но­обо­в’я­з­ко­ве дер­жа­в­не пе­н­сій­не стра­ху­ван­ня. Про все це та ба­га­то ін­шо­го на сто­рі­н­ках га­зе­ти по­стій­но ін­фо­р­му­ють на­ча­ль­ник управ­лін­ня Пе­н­сій­но­го фо­н­ду у на­шо­му ра­йо­ні В.В. Ша­тух, за­сту­п­ник на­ча­ль­ни­ка управ­лін­ня з пе­н­сій­но­го за­без­пе­чен­ня О.­І. Ме­ль­ник, за­сту­п­ник на­ча­ль­ни­ка – на­ча­ль­ник від­ді­лу об­лі­ку над­хо­джен­ня пла­те­жів В.Ю. Бі­лик та на­ча­ль­ник від­ді­лу пе­р­со­ні­фі­ко­ва­но­го об­лі­ку, ін­фо­р­ма­цій­них си­с­тем та ме­реж Л.С. Са­ві­ць­ка.

Ві­к­тор Юхи­мо­вич Бі­лик та Ла­ри­са Сте­па­ні­в­на Са­ві­ць­ка (на фо­то) – спра­в­ж­ні про­фе­сі­о­на­ли у сво­їй спра­ві. Так, Ві­к­тор Юхи­мо­вич в управ­лін­ні Пе­н­сій­но­го фо­н­ду пра­цює вже п’ят­на­д­цять ро­ків. Сьо­го­дні він ра­зом з трьо­ма го­ло­вни­ми спе­ці­а­лі­с­та­ми здій­с­нює ко­н­т­роль за  пра­ви­ль­ні­с­тю на­ра­ху­ван­ня та своє­ча­с­ні­с­тю спла­ти стра­хо­вих вне­с­ків та ін­ших пла­те­жів до Пе­н­сій­но­го фо­н­ду. Ос­но­в­ним за­вдан­ням від­ді­лу, який очо­лює Ла­ри­са Сте­па­ні­в­на, є за­без­пе­чен­ня ве­ден­ня пе­р­со­ні­фі­ко­ва­но­го об­лі­ку, ві­до­мо­с­тей про за­ро­бі­ток і стаж за­стра­хо­ва­них осіб та своє­ча­с­не їх по­дан­ня для про­ве­ден­ня (пе­ре­ра­ху­н­ку) пе­н­сій. Тож ро­бо­та пра­ців­ни­ків управ­лін­ня Пе­н­сій­но­го фо­н­ду по­ля­гає в то­му, щоб ви­пла­ти вча­с­но над­хо­ди­ли до всіх, хто їх отри­му­є.

З відповідальністю - до роботи, з турботою до людей

Ольга Костюк, Діана Пащенко, Володимир КовальСа­ме за та­ким прин­ци­пом жи­вуть і пра­цю­ють на­ча­ль­ник ра­йон­но­го управ­лін­ня юс­ти­ції Ді­а­на Па­ще­н­ко, на­ча­ль­ник від­ді­лу ре­єст­ра­ції ак­тів ци­ві­ль­но­го ста­ну Оль­га Ко­с­тюк та на­ча­ль­ник від­ді­лу дер­жа­в­ної ви­ко­нав­чої слу­ж­би Во­ло­ди­мир Ко­валь.

Во­ни до­сві­д­че­ні, від­по­ві­да­ль­ні, ви­мо­г­ли­ві спе­ці­а­лі­с­ти та спра­ве­д­ли­ві ке­рі­в­ни­ки. Їм зав­жди до сна­ги ви­рі­ши­ти пи­тан­ня не тіль­ки ви­ро­б­ни­чо­го ха­ра­к­те­ру, а й жит­тє­ві. Зав­жди ра­ді до­по­мо­г­ти, по­ра­ди­ти, під­три­ма­ти ко­ж­но­го.

 

Сторінку підготували Світлана КУБЛЯК, Галина МЕЛЬНИК, Володимир САУЛЯК.

 

У вас немає прав для коментування