Відбувся семінар-навчання з питань охорони праці

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Четвер, 30 квітня 2015, 14:58

Відбувся семінар-навчання з питань охорони праці23, 24 та 29 квітня 2015 року на базі навчального кабінету з питань охорони праці управління  агропромислового розвитку райдержадміністрації відбулися курси по навчанню і перевірці знань з питань охорони праці, безпечної експлуатації електроустановок споживачів та технічної експлуатації електроустановок споживачів, які провів викладач товариства   з обмеженою відповідальністю «Навчальний центр «МІОН»  Кириченко Володимир Григорович.

Навчання пройшли  інженери з питань охорони праці, головні інженери та  посадові особи відповідальні за  електрогосподарство в агроформуваннях району.

На семінарі йшлося про організацію роботи з охорони праці, електро і пожежну безпеки, надання першої медичної допомоги потерпілим в разі нещасного випадку, організацію роботи з профілактики та ліквідації наслідків аварії. Також обговорено питання безпеки праці в сільськогосподарській галузі, вибухонебезпеку на виробництві і вибухозахист. Наголошувалося на дотриманні гігієни праці, виробничої санітарії та вчасного проходження медичного огляду.

На завершення учасники навчання пройшли атестацію та їм буде видано відповідні посвідчення.

 

За матеріалами Мурованокуриловецької РДА

У вас немає прав для коментування