Міжвідомча нарада із залученням суб’єктів соціальної роботи

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Вівторок, 16 червня 2015, 23:58

Міжвідомча нарада із залученням суб’єктів соціальної роботиЗ метою підготовки працівників районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  до надання якісних соціальних послуг демобілізованим, родинам мобілізованих (добровольців), поранених, загиблих, тих, хто у полоні,  було проведено єдиний методичний день у формі міжвідомчої наради із залученням суб’єктів соціальної роботи за темою: «Соціальний захист учасників антитерористичної операції».

Про порядок надання учасникам АТО статусу учасника бойових дій, виплату одноразової грошової допомоги учасникам антитерористичної операції, сім’ям загиблих розповіла  начальник відділу персоніфікованого обліку та з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Р.М.Левадна. Раїса Миколаївна зупинилася також на пільгах учасникам бойових дій та прирівняним до них, а також розповіла про права членів сімей військовослужбовців, які загинули (пропали безвісти) або померли, на отримання пільг та соціальних гарантій.

Міжвідомча нарада із залученням суб’єктів соціальної роботи

Щодо надання допомоги з будівництва житла та проведення капітального ремонту поділився інформацією начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації В. Д.Базишен.

Про те, як іде робота по відведенню земельних ділянок учасникам АТО поінформувала  юрисконсульт відділу Держземагентства у Мурованокуриловецькому районі К.О.Ободовська.

Всім  фахівцям із соціальної роботи ЦСССДМ, спеціалістам служби у справах дітей райдержадміністрації, представникам суб’єктів соціальної роботи було цікаво дізнатися про медичне забезпечення учасників антитерористичної операції з повідомлення  заступника головного лікаря КУ «Мурованокуриловецький центр первинної медико-санітарної допомоги» К.Л.Штефанюка.

На завершення зустрічі учасникам наради було роздано дорожню карту для демобілізованих військовослужбовців, які проходили військову службу в зоні проведення АТО.

Міжвідомча нарада із залученням суб’єктів соціальної роботи

 

Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

У вас немає прав для коментування