З Україною в серці

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Вівторок, 04 вересня 2018, 17:16

З Україною в серціВеличальними словами рідній Україні розпочався перший урок в новому навчальному році на тему «З Україною в серці», що відбувся в концертній залі районного Будинку культури.

Ведучі святкового дійства бібліотекари Зінаїда Петравчук та Тетяна Семенова привітали учнів та вчителів СЗОШ №2 з початком навчального року.

В ході розмови було проведено історичний екскурс в минуле нашої країни, який завершився вікториною на знання учнями історії рідної Батьківщини.

Окрасою свята була книжково-ілюстративна експозиція «Ми віримо в майбутнє твоє, Україно». На якій представлена література, що висвітлює історію рідної землі

Також було презентовано виставку вишитих рушників. Про українські обереги-рушники розповіла вишивальниця Антоніна Кирилюк.

З особливою майстерністю одинадцятикласниці Інна Смульська і Ольга Панова виконали вірші присвяченій рідній Україні.

Протягом свята звучали музичні вітання у виконання працівників районного Будинку культури Тетяни Столяр та Ірини Триндовської, а також учениці 8-го класу Крістіни Бобрової.

Слова вдячності бібліотечним працівникам від вчителів висловила Галина Невінська. Вона привітала всіх учасників свята з початком навчального року і побажали відмінних успіхів у навчанні.

З Україною в серці

З Україною в серці

З Україною в серці

З Україною в серці

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування