Акція “Майбутнє лісу – в твоїх руках”

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Четвер, 26 квітня 2018, 01:58

Акція “Майбутнє лісу – в твоїх руках”Акція «Майбутнє лісу – в твоїх руках» у нашому районі проводиться щоб привернути увагу громадськості та молоді до такого важливого та відповідального процесу, як створення лісів.

24 квітня 2018 року голова райдержадміністрації Сергій Ладан, голова районної ради Сергій Кушнір, головний лісничий ДП ”Могилів-Подільський лісгосп“ Олександр Хомич, лісничий Котюжанівського лісництва Роман Куцулим, майстер лісу обходу № 6 Котюжанівського лісництва Василь Фартушняк та працівники райдержадміністрації, структурних підрозділів і районної ради взяли участь в проведенні акції ”Майбутнє лісу – в твоїх руках“. Перед початком посадки, головний лісничий ДП ”Могилів-Подільський лісгосп“ Олександр Хомич провів інформаційно-роз'яснювальні заходи та пояснив технологію висаджування саджанців.

В урочищі “Лопушина”, що знаходиться на території Котюжанівського лісництва, ними посаджено саджанці липи і горіха чорного на площі 1,2 га.
Заходи весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району триватимуть до 7 травня ц.р.

Акція “Майбутнє лісу – в твоїх руках”

Акція “Майбутнє лісу – в твоїх руках”

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування