Тиждень охорони праці

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Четвер, 26 квітня 2018, 01:51

Тиждень охорони праціНа виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 13 квітня 2018 року № 148 «Про підготовку та проведення у 2018 році тижня охорони праці в районі», згідно із планом заходів управлінням праці та соціального захисту населення райдержадміністрації спільно з відділом освіти райдержадміністрації організовано та проведено екскурсію для учнів 9 – 10 класів НВК І-ІІІ ст. №1 – гімназія та СЗШ І-ІІІ ст. № 2 смт. Муровані Курилівці з метою ознайомлення з правилами охорони праці на ПАТ «Мурованокуриловецький завод мінеральної води “Регіна”.

Діти мали змогу побачити виробництво мінеральної води «Регіна», ознайомитися з технікою безпеки та санітарними нормами на виробництві. В екскурсії взяли участь: заступник голови райдержадміністрації, голова організаційного комітету з підготовки та проведення у 2018 році тижня охорони праці Валерій Козачишен, головний спеціаліст з питань охорони праці управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Вадим Паламар, директори шкіл. 

Для старшокласників екскурсію провели майстер цеху розливу води Микола Якимцев та в.о. інженера з охорони праці ПАТ «Мурованокуриловецький завод мінеральної води “Регіна” Роман Кушнір.
Заступник голови райдержадміністрації Валерій Козачишен подякував за цікаву екскурсію.

Тиждень охорони праці

Тиждень охорони праці

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування