За ініціативи учасника АТО Андрія Стародуба відкрито спортивний майданчик

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Субота, 05 серпня 2017, 01:18

За ініціативи учасника АТО Андрія Стародуба відкрито спортивний майданчикПовернувшись з охопленого полум’ям війни Донбасу в рідний Жван, учасник АТО Андрій Стародуб загорівся ідеєю облаштувати спортивний майданчик для дітей та молоді місцевої громади. Для цього запримітив пустир, який підходив для реалізації задуманого і знаходиться на краю села. Ідею учасника бойових дій підтримали Жванський сільський голова Людмила Марецька та генеральний директор ТОВ «Агрофірма Рубанський» Валентин Михайловський.

«Не міг залишатися байдужим до того, що нашим дітям немає де провести свій вільний час .- розповів Андрій Стародуб - Не лише запропонував облаштувати спортивний майданчик, а й зробив все можливе, щоб зацікавити дітей та їхніх батьків цим проектом. Вдячний всім жителям села і спонсорам, хто підтримав мене у цьому та взяв активну участь в облаштуванні спортивного майданчика».

Сільський голова Людмила Марецька зазначила:

«Для будівництва спортивної споруди з бюджету сільської ради було виділено 10 тисяч гривень. Свою допомогу надала ТОВ «Агрофірма Рубанський» в особі Валентина Михайловського, виділивши 17700 гривень. В результаті розчистили і розрівняли територію майданчика, також сюди завезли 8 КАМазів грунту, який засіяли травою. Придбали і встановили металеві футбольні ворота, а поле обгородили металевою сіткою. Тож близько 70 дітей громади отримали можливість займатися спортом. Хочу підкреслити, що «Агрофірма Рубанський» підкладає нам своє плече і у вирішенні важливого питання ремонту сільських доріг, а нещодавно для покращення благоустрою придбала мотокосу».

В день відкриття спортивного майданчика у село Жван приїхали гості, зійшлися діти, молодь та жителі села. Символічну стрічку перерізали генеральний директор ТОВ «Агрофірма Рубанський» Валентин Михайловський, сільський голова Людмила Марецька та син Андрія Стародуба – четвертокласник Назар.

Під час урочистого відкриття прозвучали щирі привітання та слова вдячності всім, хто допоміг в реалізації цієї доброї справи. Сільський голова Людмила Марецька нагородила грамотою спонсора Валентина Михайловського, а він, в свою чергу, вручив юним футболістам новенького м’яча. Юна зірочка Катя Барабаш зачарувала всіх піснею про рідну Україну. Андрій Стародуб висловив сподівання, що діти громади відвідуватимуть новий майданчик кожного дня, а в майбутньому з них виростуть чемпіони і переможці на славу Україні. Через мить після офіційного відкриття, на зеленій траві розпочались цікаві футбольні баталії, залунав радісний сміх дітей та їхніх вболівальників.

За ініціативи учасника АТО Андрія Стародуба відкрито спортивний майданчик

За ініціативи учасника АТО Андрія Стародуба відкрито спортивний майданчик

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування