Інформаційно-розяснювальна робота з фізичними особами-підприємцями

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Середа, 05 липня 2017, 13:46

Інформаційно-розяснювальна робота з фізичними особами-підприємцями01 липня 2017 року на ринку “Наш край” смт.Муровані Курилівці заступником начальника управління Тетяною Реморовою та головним спеціалістом відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Ларисою Савіцькою Могилів-Подільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області було проведено зустрічі з фізичними особами-підприємцями.

Метою проведення заходу стало донести суб’єктам підприємницької діяльності, які обрали першу групу платників єдиного податку, переваг сплати єдиного внеску у розмірі не менше мінімального страхового внеску та законодавства про пенсійне страхування для забезпечення в майбутньому отримання гідної пенсії. Фахівці ПФУ надавали роз'яснення підприємцям, що у разі сплати ЄСВ у розмірі 352 грн. на місяць — страховий стаж буде зараховано пропорційно, а саме 0,5 місяця, що в подальшому вплине на визначення права на пенсію за віком та її розмір, тому подбати про своє майбутнє потрібно вже сьогодні. Громадянам також пропонували реєструватися на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Учасникам проведеного заходу було роздано буклети на тему: „Сплата єдиного внеску та зарахування страхового стажу підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування, та віднесені до першої групи платників єдиного податку ”.

Інформаційно-розяснювальна робота з фізичними особами-підприємцями

 

Адміністрація Могилів-Подільського об’єднаного управління

Пенсійного фонду України Вінницької області

У вас немає прав для коментування