Чергова перемога молодих футболістів району

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Середа, 23 березня 2016, 15:01

Чергова перемога молодих футболістів району18 березня 2016 року збірна команда Мурованокуриловецького району з футзалу (міні-футболу) представляла Вінницьку область на відбірковій Першості ВФСТ «Колос» АПК України з фут-залу серед юнаків 2002 р.н.

Суперником наших хлопців згідно жеребкування стала команда Житомирської області.

На початку гри наші хлопці виглядали дещо розгубленими, в результаті чого на третій хвилині матчу пропустили гол у свої ворота. Проте це не засмутило спортсменів, а навпаки заспокоїло та зосередило на грі. Вже на п’ятій хвилині був відіграний один м’яч, який забив Гикавчук Богдан. Житомирські футболісти після розіграшу м’яча пішли в масовану атаку наших воріт, та поплатились за це ще одним швидким голом Богдана Гикавчука. Перший тайм так і закінчився з мінімальною перевагою нашої команди.

Чергова перемога молодих футболістів районуУ другому таймі наша команда раз за разом насідала на ворота суперника та до взяття воріт це не призводило. Збільшив перевагу у матчі та остаточно зламав суперника Булега Віталій, забивши третій гол у ворота суперника та Віталію здалось цього замало і за хвилину часу поставив крапку у протистоянні, остаточний рахунок 4:1 на користь нашої команди. Відмінну гру показав голкіпер нашої команди Жучковський Влад, який своєю впевненістю надихнув на перемогу, недаремно кажуть, що хороший воротар вартий половини команди. Також хочеться відмітити й інших гравців команди тому, що без їх старанної  та злагодженої гри не було би результату.

Гарну роботу по підготовці команди провели тренери Козак А.І. та Кирилюк С.І. Бажаємо хлопцям гарної гри у фінальній частині Всеукраїнські змагань.

Чергова перемога молодих футболістів району

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування