Розгляд питання розвитку галузі бджільництва в районі

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Середа, 16 березня 2016, 23:26

Розгляд питання розвитку галузі бджільництва в районі14 березня 2016 року під керівництвом першого заступника голови районної державної  адміністрації Гончара Івана Петровича відбувся семінар на тему: «Стан справ у галузі  бджільництва та перспективи розвитку в Україні». В нараді взяли участь пасічники  району, спеціалісти управління  агропромислового розвитку.

На нараді розглянуто питання розвитку галузі бджільництва і підвищення якості продукції бджіл у сучасних умовах.

Директор ТОВ ”Мед Поділля”  Микитюк Іван Григорович наголосив на тому, що роль аграрного виробництва продукції бджільництва зумовлена, по-перше, виробництвом продуктів харчування для задоволення потреб населення, по-друге, виробництвом сировини для промисловості, по-третє — забезпеченням валютних надходжень від реалізації продукції бджільництва на світовому ринку за умови високої конкурентоспроможності цієї експортоорієнтованої галузі.

Розгляд питання розвитку галузі бджільництва в районі

Україна займає вигідне географічне положення, що робить доцільним розвиток бджільництва в масштабах, які дають змогу виробляти продукцію не тільки для задоволення внутрішнього попиту, а й на експорт

Вивчення можливих шляхів прискореного розвитку галузі бджільництва та формування ринку його продукції нині набуває пріоритетного значення. На часі стоїть питання розвитку ринкових відносин між виробниками, переробниками та реалізаторами продукції бджільництва.

Підвів підсумки наради Гончар Іван Петрович. В своєму виступі він запропонував пасічникам району створити спілку пасічників, для координації роботи та пошуку шляхів реалізації продукції бджільництва.

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування