Робота клінічного госпіталю для інвалідів Вітчизняної війни

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: П'ятниця, 08 травня 2015, 22:38

Робота клінічного госпіталю для інвалідів Вітчизняної війниВінницький обласний клінічний госпіталь для інвалідів Вітчизняної війни – один з найкращих закладів для ветеранів війни в Україні, про що свідчить Рішення спільного пленуму Ради організації ветеранів України та засідання колегії Міністерства охорони здоров'я України від 18.11.2010 року.

Незважаючи на формальне перемир’я на сході нашої держави, госпіталь продовжує приймати поранених учасників АТО. Тут вони проходять належне лікування та реабілітацію. Сьогодні заклад забезпечений усім необхідним, допомагають волонтери. За останні роки придбана сучасна медична апаратура та обладнання, що так необхідні для покращення діагностичного та лікувального процесів. Це дає можливість проводити обстеження та лікування хворих на високому рівні.

З метою покращення умов перебування в госпіталі учасників АТО на кошти, зібрані благодійниками Мурованокуриловецького району, придбано двохкамерний холодильник NORD, який 7 травня за участю заступника голови райдержадміністрації Козачишена В.П. та ветеранів нашого району було передано медичному закладу. У свою чергу головний лікар обласного госпіталю для інвалідів Валерій Бабійчук подякував та розповів, як здійснюється медичне забезпечення воїнів АТО. За його словами, колектив медичного закладу готовий до прийому поранених бійців та робить усе можливе для лікування та реабілітації поранених на високому рівні.

 

Мурованокуриловецька Районна Державна Адміністрація

У вас немає прав для коментування